Oynadığı son sekiz maçın yedisini kaybeden Beşiktaş’ta büyük bir kriz yaşanıyor. Kulislerde Avcı’yla yolların ayrılacağı ve yerine Sergen Yalçın’ın geleceği konuşuluyor

Sular durulmuyor

Spor Servisi

Son olarak Türkiye Kupası’nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a elenen Beşiktaş’ta kazan kaynıyor. Oynadığı son sekiz maçın yedisini kaybeden ve futboluyla umut vermeyen siyah-beyazlılarda taraftar, teknik direktör Abdullah Avcı’yı istifaya davet ediyor. Yönetimin somut adımlar atmasında geç kalması da Beşiktaşlı taraftarların tepkisini çeken bir diğer unsur.

Kulübün maddi olarak çıkmazda olması transferde de hamle yapmasını engelliyor. Siyah-beyazlı maddi problem nedeniyle kulübün futbolculara ve personele ödeme yapmakta zorlandığı da gelen iddialar arasında. Tepkilerin hedefindeki isim olan Avcı ise oyuncuların performansını eleştiriyor. Tecrübeli teknik adam, Erzurum maçı sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

AVCI OYUNCULARDAN ŞİKÂYETÇİ

“İkinci yarı başladığından itibaren hem skorlar hem oyun sıkıntılı gidiyor. Takım adına oyuncu grubu da biz de bunun değerlendirmesini yapıyoruz. Taraftar protestosunda haklı. Buraya gelince iyi şeyler görmek ister, sahanın içinde aksiyon ister. Herkes bunun değerlendirmesini şapkasını önüne koyup yapmalı. Bugün maç bitti ama henüz durum sıcak. Belki yönetim belki biz toplantı yapmak isteyeceğiz. Buradan tesislere gideceğim. Duruma bakacağız. 18 müsabaka sonunda 10 puan fark var. Şu anda ne söylesem geçerliliği olmayacak. İyi gitmeyen bir durum var.”

SERGEN YALÇIN İDDİASI

Beşiktaş yönetiminin, Süper Lig’de pazar günü oynanacak Göztepe maçında alınacak herhangi bir olumsuz sonuç sonrası Avcı’yla yollarını ayıracağı kulislerde konuşulan iddialar arasında. Avcı’nın yerine bir numaralı aday ise geçen günlerde Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran Sergen Yalçın.