İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisini 'içeride görmek isteyenler' olduğunu söyleyerek, "Bir Başbakanın iki Bakanın kanını içtiler, yetmedi.Batı'nın ve Soros’un Operasyon Çocukları… Elinizden geleni ardınıza koymayın" ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu'dan kendisini ‘içeride görmek isteyenlere’ Menderes’li yanıt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisini ‘içeride görmek isteyenler’ olduğunu söyleyerek Twitter’dan bir paylaşım yaptı.

“Kana susamış vampirler” ifadesini kullanan Soylu, 27 Mayıs 1960 darbesinin ardından idam edilen eski başbakan Adnan Menderes ile bakanlar Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan’ı hatırlatarak, “Bir Başbakanın iki Bakanın kanını içtiler, yetmedi. Batı'nın ve Soros’un Operasyon Çocukları... Elinizden geleni ardınıza koymayın” dedi.

Soylu tweetine Halk TV'de yayınlanan Sözüm Var programından bir bölümün videosunu koydu.

Dün gece Halk TV’de Şirin Payzın’ın sunduğu ve hukukçu Turgut Kazan’ın da konuk olarak katıldığı Sözüm Var programında, Süleyman Soylu’nun da isminin geçtiği bazı değerlendirmeler yapılmıştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "YSK üyeleri ahmak" dediği iddiasıyla yargılandığı dava ve Cumhurbaşkanı seçiminin ardından ülkede şartların ne şekilde değişeceği tartışılırken Şirin Payzın, “Süleyman Soylu’yu cezalandırılmış şekilde içeride görme ihtimalimiz olabilir” dedi. Payzın bu sözleri nedeniyle iktidara yakın medya organları tarafından hedef gösterildi.