Sunucu Serap Paköz, İbrahim Tatlıses'in çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'a yönelik kullandığı "Kilo ver" ifadesine tepki göstererek "Fiziki şiddet uygulayamayacak hale gelince psikolojik şiddete başvuruyor" dedi.

Sunucu Serap Paköz'den İbrahim Tatlıses'e tepki: Bu ülkede şiddetin ağababasıdır

Sunucu Serap Paköz, sosyal medya hesabından 13 yaşındaki oyuncu Beren Gökyıldız'ın kilosuyla ilgili konuşan İbrahim Tatlıses'e tepki gösterdi. 

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, çocuk oyuncu Beren Gökyıldız için, "Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek" dedi.

Bunun üzerine hafta içi her gün Star TV ekranlarında "Gerçeğin Peşin" programını sunan Serap Paköz, Tatlıses'e sert ifadelerle tepki gösterdi.

İbrahim Tatlıses'in kadına şiddet uyguladığına dair hatırlatma yapan Paköz, "Şiddete meyilli insanların eli dursa ağzı durmaz. İbrahim Tatlıses bu ülkede şiddetin ağababasıdır" dedi.

Pakgöz, şöyle devam etti:

"Fiziki şiddet uygulayamayacak hale gelince psikolojik şiddete başvuruyor. Şaşırdık mı? Ben hiç şaşırmadım. Şiddet yanlısı olmak bir karakter sorunudur ve kişi kendini bundan alıkoyamaz. Hala 'İmparator' diye baş tacı yapanlar da en az onun kadar kışkırtıcıdır."

Daha sonra sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan tekrar paylaşım yapan Paköz şunları yazdı:

"Arşivler yalan söylemez.."İMPARATOR"un kadınları ve "İMPARATOR"un kadına bakış açısı..

Ve daha vahimi bu şiddete maruz kalmış kadınların(ASENA hariç,O çok şahsiyetli bir kadındı rest çekip gitti) "ÇOCUĞUMUN BABASI"diyerek "İMPARATOR'la SULH yapmaları.Barışmaları ve hatta can ciğer-kuzu sarması olmaları.Bu şiddetin üzerine sünger çekip unutmaları..Çok gurur kırıcı ve acınası bir durum.VE NEDEN??!!!

Siz olsanız,değil çocuğunuz babası kendi babanız olsa affeder miydiniz?

Ve bu "İMPARATOR"kazara milletvekili seçilseydi,devlet yönetiminde yer alacaktı ALLAH MUHAFAZA..Diyelim ki "KADINA ŞİDDET"yasasında bir oylama yapılırken hangi tarafta olurdu sizce?"

TATLISES'İN AÇIKLAMALARI SOSYAL MEDYADA DA TEPKİ ÇEKTİ

Öte yandan İbrahim Tatlıses’in 13 yaşındaki oyuncuya yönelik sarfettiği sözler sosyal medyada da büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları Tatlıses'in açıklamaları için "psikolojik şiddet uyguluyor" yorumları yapıldı.

***

NE OLMUŞTU?

İbrahim Tatlıses, "Yeşil Vadi'nin Kızı" adlı dizide "Melisa" karakterini canlandıran oyuncu Beren Gökyıldız'la ilgili kilo eleştirisinde bulunmuştu. Tatlıses, Gökyıldız'a "Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek. Ben güzel kızımızı Ankara'da profesörün kebap salonunda görmüştüm, kebaba düşkünlüğü sürmez inşallah. Ağabeyini dinlerse sevinirim. İyi çalışmalar kızım, seni izliyorum" demişti.

Beren Gökyıldız da İbrahim Tatlıses'le karşılaştığı kebapçıdan fotoğraf paylaşarak, "Bahsi geçen kebapçı" yazmıştı.