Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) Kadıköy Şubesi nisan ayı sanat etkinliklerine devam ediyor. TAKSAV Fatma Savaş Resim Atölyesi’nin düzenlediği ‘Renkler, Formlar ve Hikayeler’ başlıklı resim sergisi, müzik dinletisiyle devam edecek. ‘Başka bir dünya’ kurulabileceği inancını taşıyan bilim insanları, aydın, sanatçı, işçi, memur, işsiz, öğrenciler ve yaşamın her alanından katılan insanlar tarafından 1993’te […]

TAKSAV’dan Renkler – Formlar ve Hikayeler

Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) Kadıköy Şubesi nisan ayı sanat etkinliklerine devam ediyor.

TAKSAV Fatma Savaş Resim Atölyesi’nin düzenlediği ‘Renkler, Formlar ve Hikayeler’ başlıklı resim sergisi, müzik dinletisiyle devam edecek.

‘Başka bir dünya’ kurulabileceği inancını taşıyan bilim insanları, aydın, sanatçı, işçi, memur, işsiz, öğrenciler ve yaşamın her alanından katılan insanlar tarafından 1993’te kurulan, TAKSAV çatışı altında çalışmalarını sürdüren heykeltıraş ve ressam Fatma Savaş Atölyesi’nin 2018-2019 yılı çalışmalarının yer aldığı karma sergide, Vildan Atabek Ertürk, Aynur Berkman, Hidayet Altan, Fulya Akçagüner, Paria Pahlevani, Çağla Uzuner ve Fatma Savaş’ın işleri yer alıyor.

Kemanda Sevil Selman, Viyolada Cem Gülgel’in sahne alacağı dinleti, cumartesi günü saat 18:00’de İstanbul’da bulunan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi’nde ücretsiz yapılacak.