TAKSAV, herkesi 14 Mart Tıp Bayramında sağlık emekçilerine destek olmak için #BenDeKoşuyorum diyerek, yapılan bağışların Covid-19 salgınında hayatını kaybeden sağlık emekçilerinin çocuklarına eğitim desteği olarak döneceği etkinliğe davet ediyor.

TAKSAV'dan sağlık emekçileri için çağrı: "14 Mart Tıp Bayramı’nda Sağlığım İçin, Sağlık Emekçileri İçin Koşuyorum"

Toplumsal Araştırmalar ve Kültür Sanat için Vakfı (TAKSAV), 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık emekçileri ile dayanışmak amacıyla herkesi bulunduğu yerde, kendi belirlediği rotada, kendi belirlediği sürede #BenDeKoşuyorum demeye çağırıyor.

Koşuya yapılan bağışların Covid-19 salgınında hayatını kaybeden sağlık emekçilerinin çocuklarına eğitim desteği olarak döneceği etkinlik için TAKSAV’ın çağrısı şöyle;

“TAKSAV Sağlık emekçileri için, sağlık emekçileri ile koşuyor 14 Mart Tıp Bayramında Sağlığım için koşuyorum, sağlık emekçileri için koşuyorum Bulunduğum yerde, kendi belirlediğim rotada, kendi belirlediğim sürede, kendi başıma koşuyorum.

TAKSAV Sağlık emekçileri için, sağlık emekçileri ile koşuyor! Bilgi ve koşucu kaydı için, taksav14mart@gmail.com’a adını soyadını, yaşını, mesleğini bildir. TAKSAV 14 MART Sağlık emekçileri koşusu bilgilerini yollayalım.”

taksav-saglik-emekcileri-icin-saglik-emekcileri-ile-kosuyor-851296-1.