İstanbul Çağlayan'da yolcu çiftle tartışan taksici, ücretini ödemedikleri gerekçesiyle tartıştığı yabancı uyruklu çifti önce araçtan çıkarttı ardından da "Seni bıçaklarım" diyerek üzerlerine yürüdü. Çifte ağır küfürler eden taksiciye vatandaşlar korkudan yaklaşamadı. İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Denetim Birimi, taksi sürücüsünün Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesi'ni süresiz iptal edip taksinin ruhsatını da 15 gün süreyle askıya aldı.

Taksici, tartıştığı yolcuya bıçak çekip tehdit etti: Sürücü belgesi süresiz iptal edildi

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde bir taksici, para ödemediğini iddia ettiği yabancı uyruklu çiftin üzerine bıçakla yürüdü. Yolcu çifte küfürler edip, "Seni bıçaklarım" diyen taksiciye vatandaşlar korkudan yaklaşamadı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Önceki gün saat 23.30 sıralarında Kağıthane ilçesi Çağlayan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, içerisinde yabancı uyruklu çift bulunan 34 TJE 80 plakalı ticari taksinin sürücüsü cadde üzerinde durdu. Taksici ile ücret konusunda anlaşmazlık yaşadığı çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taksici, çifti araçtan indirdi.

'SENİ BIÇAKLARIM' DİYEREK ÜZERLERİNE YÜRÜDÜ

Tartışma sırasında taksici, "Seni bıçaklarım" diyerek taksinin yanından uzaklaşan çiftin üzerine yürüdü. Öfkeden deliye dönüp tehditler savuran, küfürler eden taksici, bu kez araçtan aldığı bıçakla bu kez de çiftin arkasından gitti. Burada da küfürler savurmaya devam eden bıçaklı taksiciyi, korkudan yanına yaklaşamayan vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

Elinde bıçakla bir süre daha dolaşan taksici ardından aracına binerek uzaklaştı. Yabancı uyruklu çift ise korkuyla olay yerinden ayrıldı. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan olayla ilgili tarafların birbirlerinden şikâyetçi olmadığı öğrenildi.

SÜRÜCÜ BELGESİ İPTAL EDİLDİ, TAKSİNİN RUHSATI ASKIYA ALINDI

Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından harekete geçen İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Denetim Birimi, taksi sürücüsünün Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesi'ni süresiz iptal edip taksinin ruhsatını da 15 gün süreyle askıya aldı.

Kaynak: İHA, AA