'Tangopera' müzikali prömiyer yapıyor

Ragıp Ertuğrul ve Gökay Genç’in yazdığı, Burhan Şeşen ve Gökhan Şeşen’in beste ve müziklerini yaptığı, Elif Erdal’ın yönettiği “Tangopera” adlı müzikal oyunu, 6 Nisan Perşembe günü saat 20.00’de İstanbul Küçükçekmece CKSM Sahnesinde prömiyer yapacak.

Yıldırım Gücük, Ahenk Demir, Kemal Topal, Sevinç Erol, Murat Yatman, İrem Alnıaçık, Evren Akyürek, Ferhat Işıktaş, Ecem Alpay, Kemal Aydın Sezgin, Ceren Narinoğlu, Burhan Yıldız, Mustafa Çirkin, Ege Sezer’in rol aldığı oyunun orkestrasında; orkestra şefi Rahim Ozan Demir, kemanda Görkem Öztürk, akordeonda Cemal Daban, piyanoda Ezgi Yağcı, bas gitarda Murat Akbulut ve davulda Kaan Yol yer alıyor.

İki perde olan müzikal oyunun dansçıları ise Rıza Leki, Cihan Akyürek, Büşra Devrim Cevher, Alparslan Çağlar, Ihlara Yener, Koray Atak, Gökçe Camgöz, İsmail Nadir Bilgili, Nur Gizem Aydın, Zeynep Sönmez, Cemre Buse Akkaya, Gülşah Bolat, Hande Gürak Sızmaz, Sefa Çelenk, Devrim Ilgaz Karaahmet, Kıvanç Hatırnaz Nazlıcan Altun, İris Arıkan, Ekinsu Karaata, Melisa Polat.

OYUN HAKKINDA

Yardımcı yönetmenliğini Burak Karaman, dekor ve kostüm tasarımı Şirin Dağtekin Yenen, ışık tasarımı Akın Yılmaz, koreografi düzeni Filiz Dursunoğlu, dramaturgisi Günay Ertekin’in gerçekleştirdiği oyunun konusu ise şöyle: “Beyoğlu’nda eski bir han, zamana meydan okuyarak ayakta durmakta ve birbirinden renkli kiracılarına ev sahipliği yapmaktadır. Han sahibi Turgut Bey’in kızı evlenmek üzeredir ve herkesi tatlı bir telaş sarmıştır. Ancak bu sevinç kısa sürede yerini endişeye bırakır çünkü tüm kiracıları etkileyen kötü bir haber yayılır: Yaşadıkları tarihi han bir eğlence mekanına çevirilecek ve her biri yerinden olacaktır. Bu haber yetmezmiş gibi terslikler de üst üste gelir. Tüm bu zorluklara bir hal çaresi ararken; dostlukları, vefaları, bağlılıklarıyla sınanırlar.