Tekirdağ’da, çevredekilerle tartışan iki kardeş AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve ‘devlete’  hakaret ettikleri suçlamasıyla tutuklandı.

Tekirdağ’da tartıştığı kişilerce darp edilen iki kardeş,  'Erdoğan'a hakaret' suçundan tutuklandı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde çevrede bulunanlarla tartışan ve darp edilen iki kardeş AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettikleri iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, dün (26 Haziran) saat 15.00 sıralarında Kapaklı Pınar Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, bulvar üzerine alkollü oldukları ileri sürülen B.T. ve D.T., arasında motosikleti kimin kullanacağı konusunda tartışma çıktı. Kardeşlerden biri motosiklete binerken, diğeri ise motosikletten inip bir anda sokak ortasında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve çevredekilere hakaret etmeye başladı. Kendilerini uyaran kişilere saldırdıkları öne sürülen B.T. ile D.T., bunun üzerine çevredekiler tarafından darp edildi.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, B.T. ile D.T.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy'de adliyeye sevk edilen kardeşler 'Cumhurbaşkanı ve devlete hakaret' suçundan tutuklandı.

DHA