TEM Otoyolu Düzce geçişinde emniyet şeridinde duran araca, arkasından gelen başka bir aracın çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaynak: İHA
TEM'de kaza: 2 ölü, 2 yaralı
Fotoğraf: İHA

TEM Otoyolu Düzce geçişinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 13.40 sıralarında TEM Otoyolu Ankara istikameti Düzce geçişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Özdemir idaresindeki araç, seyir halindeyken bilinmeyen bir sebeple emniyet şeridinde durdu. Bu sırada Kutsal K. idaresindeki minibüs, emniyet şeridinde duran araca arkadan çarptı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada Ahmet Özdemir ve yanında bulunan Atalay Özdemir  hayatını kaybetti. Diğer otomobilde bulunan Ahmed O. ve Vardah M. ise hafif şekilde yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

AYNI NOKTADA İKİNCİ KAZA

Otoyolun Ankara istikametinde de saat 14.30 sıralarında 4 aracın karıştığı ikinci bir kaza meydana geldi. Y.B. idaresindeki otomobil, önünde yavaşlayan H.C.O. idaresindeki otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle başka bir otomobil de, diğer bir otomobile çarptı. Kazaya F.A. hakimiyetindeki otomobil de karıştı. İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Ş.P, ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Jandarma ekipleri kazalara ilişkin inceleme başlattı.