TEM Otoyolu, Bolu Tüneli bölgesinde sol şeritte trafiği tehlikeye düşüren kar yığınları için temizlik çalışması yapılacak. Çalışma nedeniyle İstanbul yönü gece saat 01.00 ile 03.30 arasında trafiğe kapatılacak. Ayrıca, Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesimi de, kar temizleme çalışması nedeniyle İstanbul yönü geçici olarak ulaşıma kapatılacak.

TEM ve Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönü ulaşıma kapatılacak

TEM Otoyolu, Bolu Tüneli'nde yapılacak kar temizleme çalışması nedeniyle bu gece trafiğe kapalı olacak.

Konuyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Anadolu Otoyolu Bolu tünel bölgesinde bulunan viyadüklerin sol şeridinde yeralan ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren kar yığınlarının temizliği için; İstanbul yönü trafiği, 29.01.2022 tarihinde saat 01:00-03.30 arasında Abant kavşağından D100’e aktarılacaktır."

ANADOLU OTOYOLU'NUN BOLU DAĞI TÜNELİ KESİMİ DE KAPATILDI

Öte yandan Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesimi, kar temizleme çalışması nedeniyle İstanbul yönü geçici olarak ulaşıma kapatılacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, otoyolun Bolu Dağı Tünel Bölgesi'ndeki viyadüklerin sol şeridinde yer alan ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren kar yığınlarının temizliği için çalışma yürütülecek.

Bu kapsamda otoyolun İstanbul yönü, 29 Ocak'ta 01.00-03.30 saatlerinde ulaşıma kapatılacak. Otoyolun kapalı olduğu saat diliminde ulaşım, Abant Kavşağı'ndan D-100 kara yoluna aktarılacak.