Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medyadan duyurduktan sonra kendisine Twitter üzerinden hakaret eden 3 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu

Terim, kendisine sosyal medyadan hakaret eden üç kişi hakkında suç duyurusunda bulundu

Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından bir süre hastanede tedavi gören Galatasaray’ın Teknik Direktörü Terim, test sonuçlarının pozitif çıktığını sosyal medyada duyurmasının ardından kendisine Twitter üzerinden hakaret ettikleri iddiasıyla 3 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hürriyet’te yer alan habere göre, ölümcül bir hastalığa yakalandığını ve yapılan paylaşımlar nedeniyle itibarının sarsıldığını belirten Terim, şüphelilerin ‘hakaret’, ‘iftira’ ve ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçlarından yargılanmasını istedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından hastanede kaldırılarak tedavi altına alınmış, 1 haftalık tedavi süreci sonrası hastaneden taburcu edilmişti.

Hastaneden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı: "23 Mart 2020 tarihinde Covid 19 teşhisi ile hastanemize yatan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yapılan kan ve tomografi tetkikleri sonucu, tedavisini gerçekleştiren Prof. Dr. Ferah Ece başkanlığındaki uzman hekimlerimizden oluşan komisyon kararı ile hastanemizden taburcu edilmiştir. Hastamızın, Sağlık Bakanlığı tedavi ve takip protokolü çerçevesinde hastanede bulunduğu 7 gün sonrasında her ne kadar testi halen pozitif olsa da klinik bulgularındaki iyileşme ile tedavisinin kalan kısmını evinde sürdürmesi ve gerekli olması halinde tekrar hastanemize gelmesi uygun bulunmuştur. Hastamız, 14 gün süreyle kendisi ve sevdikleri için evinde karantina uygulamasına devam edecektir. Terim ve bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalara geçmiş olsun dileklerimizle."