Murathan Mungan’ın 'Hamamname' adlı kitabını “Hamamname Etrafında” başlıklı bir oturumla farklı açılardan incelenecek.  12 Şubat Cumartesi günü TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nde gerçekleşecek olan oturum 14.00'da başlayacak.

TMMOB Mimarlar Odası'ndan Murathan Mungan oturumu: Hamamname Etrafında

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, Murathan Mungan’ın 'Hamamname' adlı kitabını farklı açılardan incelemek için “Hamamname Etrafında” başlıklı bir oturuma ev sahipliği yapacak.

Yazar ve şair Mungan'ın Metis Yayınları tarafından yayımlanan 'Hamamname' adlı kitabı 12 Şubat Cumartesi günü TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nde gerçekleşecek olan oturumla incelenecek.

Zeynep Ahunbay (İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Restorasyon Ana Bilim Dalı emekli öğretim üyesi), Mehmet Ö. Alkan (İstanbul Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyasi Tarih Ana Bilim Dalı Başkanı, Tarih Vakfı Başkanı), Erol Köroğlu (Boğaziçi Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü), Nagehan Uçan Eke (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü) ve film yönetmeni Gürcan Keltek ve Murathan Mungan’ın katılacağı oturumu M. Melih Güneş yürütecek.

12 Şubat Cumartesi günü TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nde gerçekleşecek olan oturum 14.00'da başlayacak.