Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından tarihin en büyük sosyal arsa projesi olarak nitelendirilen 'İlk Evim İlk İş Yerim Müstakil ve Müşterek Arsa' projesi kapsamında 10 Nisan TOKİ Adıyaman kura sonuçlar yayınlandı. TOKİ Adıyaman kura sonuçları ile birçok talihlilerini buldu. Yurttaşlar ise TOKİ Adıyaman arsa kura sonuçları 10 Nisan, Adıyaman TOKİ kazananlar isim listesi gibi aramalar yaparak sonuç sorgulama ekranını arıyor. İşte TOKİ Adıyaman arsa kura sonuçları 10 Nisan! Adıyaman TOKİ kazananlar isim listesi haberimizde.

TOKİ Adıyaman Arsa Kura Sonuçları 10 Nisan | Adıyaman TOKİ kazananlar isim listesi

TOKİ Adıyaman Arsa Kura Sonuçları 10 Nisan | Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından tarihin en büyük sosyal arsa projesi olarak nitelendirilen 'İlk Evim İlk İş Yerim Müstakil ve Müşterek Arsa' projesi kapsamında 10 Nisan günü Adıyaman TOKİ kuraları ile pek çok arsa sahiplerini buldu. TOKİ Adıyaman’da müstakil ve müşterek arsa olmak üzere çok sayıda arsayı 10 Nisan’da gerçekleşen TOKİ Adıyaman kura sonuçlarına göre talihlilerine verecek. Yurttaşlar ise TOKİ Adıyaman arsa kura sonuçları 10 Nisan, Adıyaman TOKİ kazananlar isim listesi gibi aramalar yaparak sonuç sorgulama ekranını arıyor. İşte 10 Nisan TOKİ Adıyaman arsa kura sonuçları! Adıyaman TOKİ kazananlar isim listesi haberimizde.

Adıyaman TOKİ kazananlar isim listesi

10 Nisan TOKİ Adıyaman arsa kura sonuçları ve Adıyaman TOKİ kazananlar isim listesi için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

ADIYAMAN TOKİ KAZANANLAR İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

TOKİ Adıyaman Arsa Kura Sonuçları 10 Nisan

10 Nisan'da TOKİ'nin Adıyaman için gerçekleştirdiği kuralar internet üzerinden canlı yayınlandı. Binlerce yurttaş canlı yayını takip ederek isminin kazananlar arasında olup olmadığını sorguladı.

TOKİ kuraları canlı nereden izlenir?

TOKİ kura canlı yayını www.toki.tv adresinde veya resmi YouTube kanalından izlenilecek. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebilecek.