Ünlü aktör Tom Hanks, yayınladığı bir videoda koronavirüse karşı alınan önlemlere uymayan kişilere saygı duymadığını söyledi

Tom Hanks: Maske takmıyorsanız, size saygı duymuyorum

DIŞ HABERLER SERVİSİ

Pandeminin başlarında eşi Rita Wilson ile birlikte Covid-19'a yakalanıp iyileşerek hastalığı atlatan ünlü aktör Tom Hanks, virüsün yayılmasını önlemek için doğru toplumsal davranışlarla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Maske takma ve sosyal mesafe kuralları üzerine yayınlanan videosunda Hanks, koronavirüse karşı önlem almayan insanlara saygı duymadığını belirtti.

Hanks şöyle konuştu:

GERÇEKTEN ANLAMIYORUM’

"Anlamıyorum, gerçekten anlamıyorum. Kelimenin tam anlamıyla yapabileceğiniz en az şey bu. Eğer bu en az şeyi yapmaya karşı argüman geliştirmek isteyen varsa, geliştirebilir, ancak (bu durumda) onların sürücü ehliyetine de güvenmem. Araba kullanırken, hız sınırlarına uymanız gerekir, dönecekseniz sinyal vermeli ve yayalara çarpmaktan sakınmalısınızdır. Bu üç şeyi yapmıyorsanız, araba kullanmamalısınız.

Eğer maske takamıyor, ellerinizi yıkayıp, sosyal mesafe kurallarına uyamıyorsanız, o zaman size saygı duymuyorum. (Açıkçası) bunla ilgili argümanlarınızla da ilgilenmiyorum."