Tottenham ile Chelsea arasında dün oynanan İngiltere Lig Kupası maçında sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Tottenham adına sahada ter döken Eric Dier, maçın 76’ncı dakikasında aniden tuvalete koştu. Takımın teknik direktörü Jose Mourinho da futbolcusunun peşinden gitti.

Tottenhamlı Eric Dier, maçın ortasında tuvalete koştu

Tottenham'ın Chelsea'yi penaltılarda 5-4 mağlup edip İngiltere Lig Kupası'nda tur atladığı maçta sahalarda ender görülen bir olay yaşandı.

Oyunun 76’ncı dakikasında Tottenham'ın 26 yaşındaki futbolcusu Eric Dier, aniden tuvalete koştu. Dier’ın bu hareketi üzerine sinirlen Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho, yedek kulübesini terk etti. Dier’ın peşinden gitti. Portekizli teknik adamın tuvalete gitmesinden bir süre sonra, Dier soyunma odasından çıkarak sahaya geri döndü.

Dier’ın tuvalete gittiği sırada ikinci gol fırsatını kaçıran Chelsea ise penaltılarda turu rakibine kaptırdı.

MOURİNHO, YÖNETİCİLERE SESLENDİ

Mourinho ise maç sonunda şu ifadeleri kullandı: “Her şeyi düşünen yöneticiler şuna dikkat etmeli; bir futbolcunun 48 saat içinde yeni maça çıkması yasaklanmalı. Dier maçın ortasında tuvalete gitmek zorunda kaldı” ifadelerini kullandı. Tottenham, geçen Pazar evinde Newcastle ile karşı karşıya gelmişti.

Dier ise “Tuvalete gidince Mourinho arkamdan kovaladı ama yapabileceğim bir şey yoktu. Belki de 48 saat içinde 2. maçıma çıkmam, tuvalet ihtiyacıma neden oldu. Ben sahadan ayrıldığımda gol yemediğimiz için şanslıyız” dedi.

tottenhamli-eric-dier-macin-ortasinda-tuvalete-kostu-786961-1.