Trabzon'da infaz koruma memuru Turan Erdoğan'ın tabanca ile ağır yaraladığı Sonay Gürsoy isimli kadın, yaşamını yitirdi.

Trabzon'da bir kadın infaz korumu memuru Turan Erdoğan tarafından katledildi

Trabzon'da 42 yaşındaki Sonay Gürsoy isimli bir kadın, 53 yaşındaki cezaevi infaz koruma memuru Turan Erdoğan tarafından katledildi.

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Karadeniz Sahil Yolu Ayasofya mevkisinde meydana geldi. 2 el silah sesi duyup, park halinde 55 ACN 498 plakalı cipin yanında 1'i kadın 2 kişiyi vurulmuş halde görenler, ihbarda bulundu.

DHA'nın haberine göre, ihbarla gelen sağlık ekipleri, infaz koruma memuru Turan Erdoğan ile Sonay Gürsoy'u hastaneye kaldırdı. Operasyona alınan Erdoğan, hayatını kaybetti. Sonay Gürsoy da dün, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Turan Erdoğan'ın tabanca ile Sonay Gürsoy'u vurup, aynı silahla intihar ettiği belirlendi. Silahtan çıkan ilk merminin Gürsoy'un boynuna isabet ettiği, Erdoğan'ın da tabancayı göğsüne dayayıp tetiği çektiği tespit edildi.

Öte yandan Sonay Gürsoy'un tutuklu eşini ziyaret için gittiği Trabzon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda, Turan Erdoğan ile tanıştığı, ikilinin daha sonra dışarıda buluşup, birliktelik yaşadığı iddia edildi.