Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic ile Florent Malouda arasında bir süredir devam eden gerinlik sonunda kavga aşamasına geldi

Trabzon'da Malouda krizi

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic ile Florent Malouda arasında bir süredir devam eden gerinlik sonunda kavga aşamasına geldi. Göreve geldiği ilk günden bu yana Malouda'nın satılmasından yana tavır koyan ancak başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ısrarıyla oyuncuyu Avusturya kampına götüren Halilhodzic, Fransız futbolcunun gösterdiği performanstan memnun kalmadı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Taraflar arasında süre gelen gerginlik sonunda kavgaya dönüştü. İddialara göre pazar günü gerçekleştirilen antrenmanın ardından teknik direktör Vahid Halilhodzic, Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Rostov'un maç kasetlerini izleyeceklerini belirterek futbolcuların tesislerden ayrılmamasını istedi.

MALUDA AYRILMAK İSTİYOR
Florent Malouda ise görüntüleri evde izleyebileceğini ve gitmek istediğini söyledi. Halilhodzic bu karara karşı çıktı. İkili önce sözlü tartışmaya girişti. Ardından sesler yükseldi ve tartışma kavgaya dönüştü. Araya girenler Halilhodziç ile Malouda'yı güçlükle ayırdı. Kavgadan sonra Trabzonspor'un yapacağı antrenmanların ikisi de basına kapatıldı .Teknik direktör Halilhodzic, Malouda'yı bu antrenmanlara almayarak kadro dışı bıraktı.