Trabzonspor, bir futbolcusunda daha koronavirüs tespit edildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, testi pozitif çıkan oyuncunun ev izolasyonuna alınarak tedavisine başlandığı belirtildi.

Trabzonspor'da bir futbolcunun daha koronavirüs testi pozitif çıktı

Trabzonspor Futbol Takımı'nda bir oyuncunun daha yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı açıklandı. Yapılan açıklamada, Covid-19 testi pozitif çıkan oyuncunun ev izolasyonuna alındığı ve tedavisine başlandığı ifade edildi.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Futbol A takımımızda dün bir oyuncumuzun COVID 19 testinin pozitif çıkmasının ardından aynı şikayetlerle PCR testi yaptıran bir başka oyuncumuzda da COVID 19 pozitif tespit edilmiş olup oyuncumuz ev izolasyonuna alınarak tedavisine başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor dün bir futbolcusunun koronavirüse yakalandığını duyurmuş ve "Trabzon’da bulunan Futbol A takımımızdaki bir oyuncumuzun, COVID-19 belirtileri hissetmesi nedeniyle yaptırdığı PCR testi pozitif çıkmıştır. Genel sağlık durumu iyi olan futbolcumuz ev izolasyonuna alınmış ve tedavisine başlanmıştır" açıklamasını yapmıştı.