Trabzonspor, yıllardır Başakşehir’de başarılı bir performansa imza atan Edin Visca’yı transfer etti.

Trabzonspor, Edin Visca’yı renklerine bağladı

Süper Lig'de lider Trabzonspor, Başakşehir'den 31 yaşındaki Edin Visca'yı kadrosuna kattı.

11 yıldır Başakşehir'de top koşturan Boşnak futbolcu, böylece Türkiye içindeki ilk transferini yapmış oldu.

Kulüp başkanları ve Edin Visca, birlikte basın toplantısı düzenleyerek bu transferi resmen duyurdu.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, “Visca için 2 aydır görüşüyoruz. Bugün transferi noktaladık. Ahmet Başkan'a teşekkür ediyoruz. Abdullah Avcı uzun yıllar Visca ile çalıştı, transferde bu durum da etkili oldu. Visca, Trabzonspor'a transferi konusunda yardımcı olmamızı istedi. Biz de nihai kararı bugün verdik. Visca, Başakşehir’in sembollerinden biri. Bu kulübe verdiği, yaşattığı her şey için sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Gümüşdağ'ın ardından söz alan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise “Yaklaşık 2 aylık bir süreçti. Transferle alakalı çok şey yazıldı, çizildi. Şu saat itibarıyla neticelendirmiş durumdayız. Visca ile çok iyi şartlarda anlaştığımızı düşünüyorum. Bu transferde bize her türlü kolaylığı sağlayan Göksel Gümüşdağ’a teşekkür etmek istiyorum. Abdullah Avcı hocamız Visca'yı çok istemişti” şeklinde konuştu.

Trabzonspor, KAP'a yaptığı bildirimde, “Profesyonel futbolcu Edin Visca'nın, Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur” ifadelerine yer verdi.