Geçtiğimiz günlerde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kadınlar hakkında yaptığı skandal açıklamaya manken Tuğçe Kazaz'dan 'şaşırtan' destek geldi

Tuğçe Kazaz'dan Arınç'a 'şaşırtan' destek

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kadınlar hakkında yaptığı skandal açıklamaya manken Tuğçe Kazaz'dan 'şaşırtan' destek geldi. Kazaz, yazılı açıklamasında, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın söylediklerinin sadece bir cümlesinin alınıp, kutuplaştırma oluşturulmaya çalışıldığını iddia etti.

İFFETSİZ FEMEN!
Bülent Arınç'ı aklamayı görev edinen Kazaz, açıklamasında "Bir Başbakan Yardımcısı, sırf kendimizi ait hissetmediğimiz bir partiden diye söylediklerinin bir cümlesini alıp sadece onu söylemiş gibi kullanıp kendimizi ve karşıdakini kutuplaştırmaya çalışıyoruz. Neden? Çünkü onlardan mı bizim için? Peki onlar dediğimiz karşı tarafa kızarken kendimiz de bir taraf olmuyor muyuz aslında?" ifadelerini kullandı. Arınç'ın skandal açıklamalarını protesto eden FEMEN'i de eleştiren Kazaz, "Peki tam zıttında edepsizce göğüslerinin üzerine eylem yazısı yazıp ortaya çıkanlar, kadının en mahrem yerini sokak ortasında açarak kendini basitleştiren bir kadın mı iffetlidir?" dedi.

'GERÇEK KADINLIK' TARİFİ!
Kadınlığın, marjinallik ya da sıra dışı olmak adına istediği her şeyi özgürce yapmak olduğunu düşünmenin ve tüm dünyada böyle var olma çabası göstermenin gerçek kadınlık erdeminden uzak olduğunu ifade eden Kazaz, "Ben bunu kabul ettim, umarım sizler de kabul edersiniz. 'Zararın neresinden dönersen kardır' sözü gibi en azından insanlık, toplum ve yeni nesle örnek olma adına bundan sonra bir nebze bir katkımız olabilir diye inanıyorum" ifadelerini kullandı.