Sokak hayvanlarının klinik ihtiyaçlarını karşılamak ve çocuklara hayvan sevgisi ve bilincini aşılamak için hayata geçirilen Türkiye'nin evcil hayvan ve yaşam festivali Pet’N Play, Caddesbostan'da gerçekleşti.

Türkiye'nin evcil hayvan ve yaşam festivali Pet’N Play, Caddesbostan'da gerçekleşti

Sokak hayvanlarının klinik ihtiyaçlarına yönelik sosyal sorumluluk projesi olan Pet’n Play; 9-10-11 Temmuz’da Caddebostan Sahili’nde gerçekleşti.

Festivalde katılımcılar; uzman eğitmenler, veterinerler ve ünlü konuklarla söyleşilerin yanı sıra yarışmalar, showlar, standlar ve tüm gün süren müzik ve eğlencenin tadını çıkardı.

turkiye-nin-evcil-hayvan-ve-yasam-festivali-pet-n-play-caddesbostan-da-gerceklesti-898575-1.

Çocuklara ‘hayvan sevgisi ve bilincini’ aşılamaya yönelik etkinlikle de sokak hayvanları için kulübe boyama, birçok atölye ve müzik workshopları da yapıldı.

turkiye-nin-evcil-hayvan-ve-yasam-festivali-pet-n-play-caddesbostan-da-gerceklesti-898579-1.

turkiye-nin-evcil-hayvan-ve-yasam-festivali-pet-n-play-caddesbostan-da-gerceklesti-898578-1.

Festivalin sürpriz konukları arasında yer alan müzisyen Yonca Lodi; geliriyle sokak hayvanlarının klinik ihtiyaçları için Dayanışma Hayvan Hakları Federasyonu'na bağış yapılacak etkinlikte 17 yaşındaki oğluyla ilk kez sahneye çıktı.

turkiye-nin-evcil-hayvan-ve-yasam-festivali-pet-n-play-caddesbostan-da-gerceklesti-898574-1.

İBB Kültür AŞ desteğiyle düzenlenen Türkiye’nin evcil hayvan ve yaşam festivali Pet’n Play 24-25-26 Eylül’de de Bebek Parkı'nda gerçekleşecek.

turkiye-nin-evcil-hayvan-ve-yasam-festivali-pet-n-play-caddesbostan-da-gerceklesti-898577-1.

turkiye-nin-evcil-hayvan-ve-yasam-festivali-pet-n-play-caddesbostan-da-gerceklesti-898576-1.