BluTV, geçtiğimiz gün Türkiye’nin ilk internet dizisi Masum’u Netflix’e sattı. BluTV’nin kurucusu ve CEO’su Aydın Doğan Yalçındağ, Twitter üzerinden Masum’un neden Netflix’e satıldığı konusundaki soruları cevapladı. Yalçındağ: “Masum dizisinin, önce BluTV’de daha sonra televizyonlarda yayınlandıktan tam iki sene sonrasında 180 ülkede yayınlanmak üzere Netflix’e satılmasını bir başarı olarak görüyoruz. Nitekim Netflix de globalde büyüme sürecinde House […]

Türkiye’nin ilk internet dizisi Masum, Netflix’e satıldı

BluTV, geçtiğimiz gün Türkiye’nin ilk internet dizisi Masum’u Netflix’e sattı. BluTV’nin kurucusu ve CEO’su Aydın Doğan Yalçındağ, Twitter üzerinden Masum’un neden Netflix’e satıldığı konusundaki soruları cevapladı.

Yalçındağ: “Masum dizisinin, önce BluTV’de daha sonra televizyonlarda yayınlandıktan tam iki sene sonrasında 180 ülkede yayınlanmak üzere Netflix’e satılmasını bir başarı olarak görüyoruz. Nitekim Netflix de globalde büyüme sürecinde House of Cards gibi birçok değerli yapımını BluTV dahil olmak üzere birçok farklı yayıncıya lisanslamıştı” diyerek Masum’un uluslararası platformda hakettiği değeri göreceğini ve bundan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.