Sosyal medya platformu TikTok ile spor kanalı S Sport, yeni bir iş birliğine imza attı. Türkiye'nin ilk spor merkezi ağı olma özelliği taşıyan ortaklığa Premier Lig’in yanı sıra, Bundesliga, NBA, Formula 1, MotoGP ve WWE organizasyonlarının da dahil edilmesi planlanıyor. TikTok’ta spor müsabakalarının tamamının mı yoksa söz konusu organizasyonlara ait farklı içeriklerin mi gösterileceği henüz belli değil.

Türkiye’nin ilk spor merkez ağı, TikTok ile S Sport arasında kuruldu

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından olan TikTok ve Türkiye'de Premier Ligi yayınlayan spor kanalı S Sport, yeni bir iş birliğine imza attı. TikTok ve S Sport bu iş birliğiyle Türkiye'nin ilk spor HUB (merkez ağ) kurdu.

Kurulan HUB sayesinde TikTok kullanıcıları, S Sport’da yayınlanan spor organizasyonlarını takip edebilecek.

TikTok LIVE canlı yayınları, TikTok'a özel spor kanalları ve içeriklerin de yer aldığı HUB'a Premier League, Bundesliga, NBA, Formula 1, MotoGP ve WWE organizasyonlarının da dahil edilmesi planlanıyor.

TikTok'taki spor severlerle buluşmaktan mutluluk duyduklarını belirten S Sport, bu ortaklıkla TikTok kullanıcılarını ‘premium spor içeriğiyle buluşturmayı’ hedefliyor. TikTok ise spor alanındaki varlığını güçlendirmek istiyor.

TikTok’ta spor müsabakalarının mı yoksa söz konusu organizasyonlara ait farklı içeriklerin mi gösterileceği henüz belli değil.