TÜRKÜCÜ İsmail Türüt'ün ırkçı sözleriyle dikkat çeken, "Plan yapmayın plan" adlı şarkısı kullanılarak hazırlanan ve YouTube adlı internet sitesine gönderilen video klipte şarkının...

TÜRKÜCÜ İsmail Türüt'ün ırkçı sözleriyle dikkat çeken, "Plan yapmayın plan" adlı şarkısı kullanılarak hazırlanan ve YouTube adlı internet sitesine gönderilen video klipte şarkının, "Bırakın çan çalmayı, Ermenici olmayı, millet böyle dolmayı, yutmaz Karadeniz'de. O gün öyle desinler, bugün böyle desinler, Fatihalar, Yasinler, bitmez Karadeniz'de" şeklindeki ırkçı sözlerinin üzerine gazeteci Hrant Dink'in katil zanlısı Ogün S. ile cinayetin azmettiricisi olduğu ileri sürülen Yasin Hayal'in görüntüleri yerleştirildi. Büyük tepki toplayan küpte, "Vatan satsa bir kişi, anında biter işi" sözlerinin yer aldığı bölümde ise Hrant Dink'in uğradığı silahlı saldırının ardından yerde cansız yatan görüntüleri yer alıyor.

Konuyla ilgili görüştüğümüz İsmail Türüt, internette dolaşan kübi henüz izlemediğini belirterek, "Ben Karadeniz'e yapılan ka.pelikleri dile getirdim. Tebrik ederim yapanı. Çok isabetli olmuş. O şarkıdaki sözleri her yere çekebilirler" diye konuştu.