Ankara Katliamı sonrası ülkede yas ilan edilirken AKP'li bakan Mehdi Eker, Merkez Valisi Hüseyin Avni Mutlu düğünde görüntülendi.

Ülke yasta, AKP'liler düğünde

Ankara Katliamı sonrası ülkede yas ilan edilirken AKP'li isimler düğüne katıldı. AKP'li Tarım Bakanı Mehdi Eker, Merkez Valisi Hüseyin Avni Mutlu, eski milletvekili Hüsamettin Özkan ve Erdem Holding'in patronu Mehmet Nezih Erdem, bu akşam düğünde görüntülendi.

Düğünün Diyarbakırlı türkücü Bedri Ayseli'nin oğlunun düğünü olduğu öğrenildi.

Görüntülerde Vali Mutlu'nun ve patron Mehmet Nezih Erdem'in şarkı söyleyen Bedri Ayseli'ye alkış tuttuğu görüldü.

Öte yandan MHP'den düğün hakkında çıkan haberlerde MHP'lilerin de düğüne katıldığı bilgilerinin yer alması üzerine yalanlama geldi. Düğüne katıldığı öne sürülen MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan'ın yaptığı açıklama şöyle: Diyarbakırlı türkücü Bedri Ayseli'nin oğlunun düğününe katılmadığım halde, bazı haber sitelerinde hakkımda, düğünde MHP'li Celal Adan'da görüntülendi haberleri kesinlikle gerçek dışıdır. Basında yer alan haber tamamıyla uydurma ve yalan haberdir. Şahsi twitter hesabımdan düğüne katılmadığımı zaten beyan etmiştim. Ülkemiz bu denli zorlu bir süreçten geçerken, kamuoyunu bu şekilde yanıltmak ve bir algı operasyonu yürütmek kimseye yarar sağlamayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."