İstanbul'un Ümraniye ilçesinde 'Bazıları ikiyüzlü' notuyla Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzünün eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ise HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile birleştirildiği pankart Ülkü Ocakları binasına asıldı. Pankart sabah saatlerinde bir caddeye asılmış, CHP'li Bulut Can Okuducu tarafından indirilmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Ülkü Ocakları’ndan provokatif pankart

Kayhan AYHAN

İstanbul Ümraniye'de, sabah saatlerinde, bir caddeye asılan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in resimlerinin yer aldığı provokatif pankart bu kez de Ülkü Ocakları binasına asıldı.

İlçede bulunan Ülkü Ocakları binasından cadde ortasına doğru asılan pankartta, Kılıçdaroğlu'nun yüzünün eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ise HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile birleştirildiği görüldü.

Söz konusu pankartta 'Bazıları ikiyüzlü' yazısına yer verildi. Pankart, daha sonra CHP'li Bulut Can Okuducu tarafından indirildi.

Ancak daha sonra Ülkü Ocakları'nın, pankartı kendi binasına astığı görüldü.CHP'li Okuducu'nun, pankartın indirilmesi için polise haber verdiği öğrenildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, pankartın Ülkü Ocakları tarafından asıldığını belirterek şunlara yer vermişti:

"Gençleri zehirleyen sadece AKP değil Ülkü Ocakları da öyleymiş meğerse… Yalana, iftiraya sığınacak kadar çaresiz kalmış olmanız üzücü Son kez uyarıyorum! iftiralarınıza devam ederseniz eğer ne yapacağımızı çok iyi biliyorum!

Bu arada Kemal Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy; Mehmetçiğin yaşam ve her türlü haklarının korunması, astsubayların tazminat problemlerinin çözülmesi ve sözleşmeli erbaşların kadroya alınması gibi onlarca problemin çözülmesi demektir aynı zamanda …"