90'ların sevilen komedi serilerinden Bak Şu Konuşana film serisinin yıldızı ve 11 sezon boyunca Cheers dizisinde Rebecca Howe karakteriyle yer alan Emmy ödüllü oyuncu Kirstie Alley, 71 yaşında hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncu Kirstie Alley yaşamını yitirdi
Fotoğraf: DepoPhotos

HABER MERKEZİ

"Cheers" dizisindeki rolüyle Emmy kazanan ve "Look Who's Talking" gibi filmlerde rol alan ünlü oyuncu Kirstie Alley Pazartesi günü, 71 yaşında hayatını kaybetti.

Alley'nin menajeri Donovan Daughtry, Associated Press'e gönderdiği bir e-postada ölümü doğruladı.

Ailesi tarafından sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yapılan açıklamada ise Alley'in bir süredir kanserle mücadele ettiği belirtildi.

Kirstie Alley'in sanatçı dostları sosyal medyada üzüntülerini dile getirirken, Bak Şu Konuşa serisindeki rol arkadaşı ve bir süre birlikte olduğu John Travolta da Alley hakkında şunları dedi; “Kirstie muhtemelen sahip olduğum en özel ilişkiydi. Seni seviyorum Kirstie. Birbirimizi bir kez daha göreceğimizi biliyorum.”

1991 yılında hem, Cheers dizisindeki rolüyle hem Emmy hem de Altın Küre alan oyuncu, 1997'den 2000' e kadar da NBC sitcom'u Veronica's Closet'te rol almış ve yine Altın Küre ile Emmy'ye aday gösterilmişti.