Bursa'da metroda sigara içen gençlerle vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Bursa Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Gözaltına alınan şahısların birbirlerinden şikayetçi olmamaları üzerine Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldıkları, şahısların her ikisinin de Türk vatandaşı olduğu tespit edilmiştir" denildi.

Valilikten metroda sigara içme kavgası hakkında açıklama

Bursa’da metroda sigara içen gençler ile metroda bulunan vatandaşlar arasında tekme tokatlı kavga çıktı.

İddiaya göre; Osmangazi ilçesi Acemler metro istasyonunda bir grup genç metroda sigara içmek istedi.

Bunu gören metrodakiler duruma tepki gösterince aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede tekme tokatlı kavgaya dönüştü.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Bursa Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Sosyal medyada yer alan 08.05.2022 günü 22.30 sıralarında bir metro istasyonunda iddiaya göre yabancı uyruklu şahısların sigara içmeleri sonucu çıkan kargaşa ile ilgili olarak;

Bahse konu kargaşanın Acemler Metro İstasyonunda sigara içme iddiası üzerine özel güvenlik görevlilerinin müdahalesi esnasında olduğu, gözaltına alınan şahısların birbirlerinden şikayetçi olmamaları üzerine Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldıkları, şahısların her ikisinin de Türk vatandaşı olduğu tespit edilmiştir."