Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kılıçdaroğlu'nun kullandığını belirttiği uçağın fotoğrafını paylaşarak, "'Benim vergilerimle' diyerek cümleye başlayıp, tutarsızlığın daniskasını yapan müzmin muhalifler için bir kez daha yazayım. Kılıçdaroğlu’nun aldığı 74 bin liralık milletvekili maaşını, 49 bin liralık emekli maaşını vergilerimle ben ödüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi
Varank: Kılıçdaroğlu’nun aldığı milletvekili maaşını vergilerimle ben ödüyorum
Fotoğraf: AA

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak muhalifleri eleştirdi.

Bakan Varank önce, Twitter hesabından bir uçak fotoğrafı paylaşarak, "'Size sözüm söz. 16 Cumhurbaşkanlığı uçağını satacağım. Bizim lükse filan ihtiyacımız yok. Cumhurbaşkanı dediğiniz mütevazıdır' diyen 7'li kaos koalisyonunun adayı Kılıçdaroğlu, bu akşam saati 12 bin dolar olan bu uçağa bindi ve Adıyaman'a gitti. İşte takiye tam olarak budur!" ifadeleriyle CHP Lideri'ni hedef aldı.

Varank daha sonra söz konusu paylaşımını alıntılayarak, muhalifleri de eleştirdi.

"'Benim vergilerimle' diyerek cümleye başlayıp, tutarsızlığın daniskasını yapan müzmin muhalifler için bir kez daha yazayım" diye yazan Varank, şöyle devam etti:

"Kılıçdaroğlu’nun aldığı 74 bin liralık milletvekili maaşını, 49 bin liralık emekli maaşını, partisine yapılan 1 milyar 44 milyon liralık hazine yardımını da vergilerimle ben ödüyorum. Ne olacak şimdi?"