Yemek ve şarap eleştirmeni Vedat Milor, birkaç yıllık aranın ardından yeniden ekranlara döndüğünü açıkladı. Milor'un yeni programı Habertürk TV'de yayınlanacak.

Vedat Milor: Birkaç yıllık aranın ardından tekrar ekranlara dönüyorum

Yemek ve şarap eleştirmeni Vedat Milor, yeniden ekranlara döneceğini duyurdu.

Habertürk TV'de yeni programa başlayacak Milor, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Birkaç yıllık aranın ardından tekrar ekranlara dönüyorum. Her Pazar Habertürk ekranlarında olacağım. Umarım yeni programımı beğenirsiniz. Herkesin görmesi için retweet etmeniz ne güzel olurdu! Ama bu Twitter’ı kullanım politikalarınıza uygun değilse anlayışla karşılarım" dedi.

Milor, şöyle devam etti: "Bu bölümde Michelin Rehberi ile neden İstanbul özelinde hemfikir olmadığımı anlattım ve yıldız alamayan ama bence yıldız alması gereken iki yeri değerlendirdim. Bölüm sonu konuşması hakkındaki fikrinizi özellikle merak ediyorum."

Öte yandan Habertürk ise program tanıtımında şunları söyledi: "Geçmişten günümüze dünya mutfaklarının izinde... Vedat Milor ekranlara geri dönüyor. İstanbul'u semt semt dolaşıyor, lokantaların özel yemeklerinin tadına bakıyor. @vedatmilor ile #BuyurunSofraya 23 Temmuz'dan itibaren her Pazar günü Habertürk TV'de olacak."