Vida'ya 18 milyon avroluk teklif

Dünya Kupası'ndaki performansıyla talipleri artan Beşiktaş stoperine West Ham United'ın ciddi bir teklifte bulunduğu öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi son günlerde en yoğun mesaiyi Domagojj Vida konusunda yaşıyor.

Dünya Kupası’nda final oynayan Hırvatistan'da performansıyla beğeni toplayan Vida, özellikle İngiltere Premier Ligi takımlarının radarına girdi.

29 yaşındaki futbolcu için Everton ve Liverpool’un istekli olduğu iddiaları gündeme gelirken, West Ham United da siyah-beyazlıların kapısını çaldı.

Londra ekibi Vida'nın bonservisi için Beşiktaş'a 18 milyon avro teklif ederken, siyah-beyazlı yönetim bu teklifi düşük bulduğunu West Ham temsilcilerine iletti.

Beşiktaş yönetimi, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 29 yaşındaki oyuncu için acele etmeyi düşünmüyor. Transfer döneminin son gününe kadar teklifleri değerlendiremeyi düşünen siyah-beyazlılar, Vida’ya en yüksek bedeli öneren kulüple anlaşma yapacak.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Dinamo Kiev'den bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen Domagoj Vida, siyah-beyazlılarla 18 resmi maça çıkıp 1 gol atmıştı.Eurosport