WhatsApp'tan yeni uygulama: Whatsalert...

Dünya genelinde milyonlarca aktif kullanıcısı bulunan anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, yeni bir uygulama olan Whatsalert'i kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

CNN Türk'te yer alan habere göre; WhatsAlert adı verilen uygulama ile arkadaşlarınızın ne yaptığını, ne zaman online olduğunu görebileceksiniz. Daha önce benzer bir uygulama olan Whatsdog isimli eklenti, aynı işleve sahip olmasına karşın bir anda Google Play Store'dan uzaklaştırılması eklentiyi kullanan kişileri hayal kırıklığına uğratmıştı. Piyasaya adeta Whatdogs'un boşluğunu doldurmak için çıkan Whatalert uygulaması, kişinin 24 saat, 1 hafta ve 1 aylık dilim içierisinde ne kadar süre online kaldığını, kaç kere girip çıktığını hatta bu online olmaların saatini bile gösteriyor. Ayrıca uygulama online olduktan ne kadar süre sonra offline olduğunuzu da arşivliyor.

Whatsalert nasıl kullanılır?
Whatsalert Uygulamasına girip, kişiler listenizden birini seçtikten sonra bilgileri ekranınızda göreceksiniz. Ayrıca seçtiğiniz kişi çevrimiçi olduğunda da uygulama size otomatik bildirim gönderiyor.