Windows 10 ilk büyük güncellemesini bugün gerçekleştireceklerini duyurdu.Güncelleme sayesinde Windows 7'ye göre yüzde 30 daha hızlı açılış ve performans anlamında artıştan bahsediliyor.

Windows 10 ilk büyük güncellemesini alıyor!

Microsoft yeni nesil işletim sistemleri Windows 10 için ilk büyük güncellemeyi bugün gerçekleştireceklerini duyurdu. Kasım güncellemesi, 1511 veya 10589 adlarıyla anılan güncellemeyi Windows Update üzerinden indirerek gerçekleştirebileceksiniz ki ayarlarınıza göre sistem bunu otomatik olarak gerçekleştirecek.

Güncelleme sayesinde Windows 7’ye göre yüzde 30 daha hızlı boot süresi vaat edilirken performans anlamında da artıştan bahsediliyor. Düzeltmeler ve arayüz değişikliklerine ek olarak Cortana için geliştirmeler ve yeni dil destekleri sunulacak. Microsoft Edge için sekme önizlemesi, Favori ve Okuma listesi için eşzamanlamanın yanı sıra güvenlik ve performans güncellemeleri de gelecekler arasında. Skype entegrasyonu da kendini çok daha fazla hissettirecek bir özellik. Son olarak Posta, Takvim, Fotoğraflar, Groove, Xbox, Mağaza, OneNote, Solitaire ve daha birçok uygulama da geliştirmelere kavuşacak.(Techno-Labs)