Türkiye Gazetesi yazarı yandaş Cem Küçük, TGRT’de sunduğu Medya Kritik isimli programda Ankara, Çubuk ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı destekledi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 2011’de Hopa’da yaşanan olaylarla ilgili söylediği “rüzgar eken, fırtına biçer” sözlerini çarpıtan Küçük, polis saldırısı sonrasında hayatını kaybeden öğretmen Metin Lokumcu için “Öğretmen demeye bin şahit lazım çünkü o da […]

Yandaş Cem Küçük’ten Metin Lokumcu’ya hakaret

Türkiye Gazetesi yazarı yandaş Cem Küçük, TGRT’de sunduğu Medya Kritik isimli programda Ankara, Çubuk ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı destekledi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 2011’de Hopa’da yaşanan olaylarla ilgili söylediği “rüzgar eken, fırtına biçer” sözlerini çarpıtan Küçük, polis saldırısı sonrasında hayatını kaybeden öğretmen Metin Lokumcu için “Öğretmen demeye bin şahit lazım çünkü o da terör örgütleri ile başbakanı protesto etti” ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Dönemin başkabakanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mayıs 2011’de Artvin mitingi öncesi gerçekleştirilmek istenen HES karşıtı protestoda Hopalı emekli öğretmen Metin Lokumcu polis saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti.