İktidarın kontrolündeki yayın organlarından star.com.tr’nin yayın yönetmeni Nuh Albayrak, “Ben 2023'ün silahsız 15 Temmuz olacağını düşünüyorum. Böyle bir teşebbüs olacağını düşünüyorum” şeklinde ilginç bir yorumda bulundu.

Yandaş yayın yönetmeni: 2023 seçimleri, silahsız 15 Temmuz olacak

AKP iktidarının kontrolündeki medya organlarından Star adlı internet sitesinin yayın yönetmeni Nuh Albayrak, 2023’te gerçekleştirilmesi planlanan seçimlerle ilgili ilginç ifadeler kullandı.

Kanal24'te yayınlanan bir programa katılan Albayrak, büyükelçilerin Osman Kavala için çağrıyla ‘uzun vadeli bir sürecin başlatıldığını’ savundu. Albayrak, Batılı ülkelerin bu açıklamadan geri adım attığını öne sürerek, bu girişimin burada kalmayacağını savundu.

İsrail’in ‘iki ileri bir geri’ yöntemiyle Filistin’i işgal etmesini örnek gösteren Albayrak, “Ben 2023'ün silahsız 15 Temmuz olacağını düşünüyorum. Böyle bir teşebbüs olacağını düşünüyorum. Biden dediğimiz kişi yöntem olarak uluslararası ilişkileri karşıdaki ülkelerin iç dinamiklerini kullanarak çözmeye çalışan birisidir” ifadelerini kullandı.