Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan, Erasmus programına kin kusmayı sürdürüyor

Yandaş yazarın Erasmus kini bitmiyor: 'Orgasmus'

Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan, Erasmus programına kin kusmayı sürdürüyor. “Erasmus değil, ‘Orgasmus’ projesi!” diyen Kaplan’a göre Erasmus, cinsellik peşinde koşturan ‘ahmaklar sürüsü’ yetiştirme projesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a daha önce ODTÜ, Boğaziçi ve Bilkent üniversitelerinin yıkılması önerisinde bulunan Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan’ın öğrenci değişim programı Erasmus’a yönelik kini bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Twitter’da ülkeler arası öğrenci değişim programı Erasmus ile 1 milyon gayrimeşru çocuk doğduğunu iddia ederek, öğrencileri “ahmaklar sürüsü” olarak tanımlayan Kaplan, dünkü yazısında da benzer ifadeleri kullandı.

Kaplan, “Erasmus’a bazı Avrupalı öğrenciler Orgasmus adı verirler. Durum bu kadar vahim yani! Erasmus projesi, eğitim projesi değil, yozlaşma, cinselliği putlaştırma, cinsellik peşinde koşturan ‘ahmaklar sürüsü’ yetiştirme projesidir! Evet, ‘Erasmus kardeşliği’ geliyor! Özetle... Erasmus projesi, bir eğitim projesi değil, soysuz, yoz, ahmaklaşmış küresel pagan bir kuşak yetiştirme projesidir” dedi.