Fehmi Koru'nun yeni gazetesi Habertürk'e verdiği röportajda Yeni Şafak ve İbrahim Karagül'e yönelttiği eleştirilere sert bir yanıt geldi

Yandaşlar birbirine girdi: Bitik Fehmi Koru

Fehmi Koru'nun yeni gazetesi Habertürk'e verdiği röportajda Yeni Şafak ve İbrahim Karagül'e yönelttiği eleştirilere sert bir yanıt geldi. Star gazetesinden ayrılarak 'mahalle değiştiren' ve  Habertürk'e transfer olan Fehmi Koru, yeni gazetesine verdiği röportajda 'eski mahallesine' yönelttiği eleştirilerle dikkat çekmişti. Koru'un Yeni Şafak ve yayın yönetmeni İbrahim Karagül'e yönelttiği suçlamalara yanıt geldi. Koru, Yeni Şafak genel yayın yönetmeni İbrahim Karagül’e “çapsız adam” dediği röportajda "o arkadaşı tamamen sildim" diyerek gündeme gelmişti. Yeni Şafak’ın Koru'ya cevabı da gecikmedi.

"BİTİK FEHMİ KORU!"
Yeni Şafak’ın internet sitesinde yayınlanan haberde Koru için “bitik Fehmi Koru” tabiri kullanıldı, “Koru’yu en iyi hatırlatan da İbrahim Karagül’ün 7 Aralık 2010′da kaleme aldığı yazıydı” denilerek Koru’yu yerden yere vuran o yazı tekrar yayınlandı. “Bitik Fehmi Koru’nun polemik hamlesi” başlıklı haberde, “Yeni Şafak’tan gönderildikten sonra yazdığı mecralarda adeta esamesi okunmayan bir isim olan Fehmi Koru, yeni gazetesi Haber Türk’e başlarken Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül’ü hedef alan sözler sarf etti, yeni mahallesinden eski mahallesine söverek unutulan esamesini hatırlatmaya çalıştı. Oysa Koru’yu en iyi hatırlatan da İbrahim Karagül’ün 7 Aralık 2010′da kaleme aldığı yazıydı…” ifadelerine yer verildi. (Medyaradar)