Sandık görevlileriyle gerçekleştirdiği bir toplantıda bir kişiyi yanına çağırarak tokat attığı öne sürülen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, iddiaları sert bir dille yalanladı. 'İftira çok aşağılık bir şeydir diyen Karalar, '"Dövdü dedikleri adam benim 45 yıllık yol arkadaşım. Ben ona demokratik hakkını kullansın diye kürsümü verdim. Şimdi bu haysiyetsiz yalanı paylaşan bütün haber siteleri, bu videoyu yayınlayıp benden özür dilemek zorunda" ifadelerine yer verdi.

Yandaşlar ‘partilisini tokatladı’ demişti: Zeydan Karalar iki video paylaştı, isyan etti

HABER MERKEZİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın, kürsüye çağırdığı bir kişiye tokat attığı öne sürülen video sosyal medyada paylaşıldı. 

Sosyal medya hesabından söz konusu videoyu paylaşan Karalar, "Dövdü dedikleri adam benim 45 yıllık yol arkadaşım. Bu olayı başka bir açıdan montajlayıp, Zeydan Karalar yaşlı partiliyi dövdü diye servis edenler, siz aslını biliyorsunuz ama bilmeyenler izlesin" dedi.

'Yalanı paylaşan tüm haber siteleri özür dilemek zorunda' diyen Karalar'ın paylaşımı şu şekilde:

"İftira çok aşağılık bir şeydir. Atanlar gün yüzü görmesin. Ama kalbim temiz. Bu olayı başka bir açıdan montajlayıp, Zeydan Karalar yaşlı partiliyi dövdü diye servis edenler, siz aslını biliyorsunuz ama bilmeyenler izlesin. Bu videoyu bizden habersiz bir kardeşimiz çekmiş. Dövdü dedikleri adam benim 45 yıllık yol arkadaşım. Ben ona demokratik hakkını kullansın diye kürsümü verdim. Şimdi bu haysiyetsiz yalanı paylaşan bütün haber siteleri, bu videoyu yayınlayıp benden özür dilemek zorunda. Bunu yapmayan herkes ahlaksız ve kötü niyetlidir. Ben belediye başkanıyım diye sürekli bu iftiraları kaldırmak zorunda değilim. Ben de insanım. Dürüst olun, insan olun, delikanlı olun!"