Yandaşlardan kirli hedef
Kılıçdaroğlu’na Trabzon ziyaretinde türbanlı bir kadın sevgi göstermişti. (Fotoğraf: DHA)

Kayhan AYHAN

Kemal Kılıçdaroğlu’na Trabzon ziyareti sırasında sevgi gösteren türbanlı kadının aslında ‘açık’ bir kadın olduğunu iddia eden yandaş basın, Özlem Şahinoğlu isimli kadını hedef gösterdi. Şahinoğlu, tehdit ve hakaretlere uğradı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Trabzon ziyareti sırasında türbanlı bir kadın sevgi gösterdi. Kemaralara yansıyan buluşmada kadın, Kılıçdaroğlu’na "Sizi çok çok seviyorum cumhurbaşkanım" ifadelerini kullanmıştı.

İktidara yakın Akit, Yenişafak ve Türkiye gazeteleri ise bu kadının aslında türbanlı olmadığını ve Özlem Şahinoğlu isimli ‘açık’ bir kadın olduğunu belirttiler. Bunun üzerine Marmaris’te yaşayan Şahinoğlu’na tehditler ve hakaretler yağmaya başladı. BirGün’e ulaşan Şahinoğlu, hayatında Trabzon’a hiç gitmediğini belirterek, "Trabzon’da Kılıçdaroğlu ile el sıkışan kadın ben değilim ama buna rağmen sanki benmişim gibi sosyal medya hesaplarım ve fotoğraflarım paylaşıldı. Korkmaya başladım. Benim mezhebime varana kadar açıklama yaptılar. Alevi olduğumu söylediler. Hedef gösterdiler. Benim fotoğraflarımı alıp ‘bu kadın, aslında açıkmış’ diye paylaşılıyor. Ben her şeyden önce bir anneyim. Ben o muyum değil miyim diye sormadan nasıl hesabıma girip fotoğraflarımı paylaşırlar. Benim nerede yaşaıdığıma kadar söyleyerek beni hedef gösteriyorlar. Herhangi bir saldırıdan bu gazeteler ve televizyonlar saromludur" diye konuştu. Şahinoğlu, emniyete giderek şikâyette bulundu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e kadar herkesin paylaştığı fotoğraflar nedeniyle endişeli olduğunu söyleyen Şahinoğlu, sorumluların hesap vermesini istedi.

yandaslardan-kirli-hedef-1148642-1.