Yayıncılar: Gelecek BirGün’ü inşa edelim!

Şubat ayında başlattığımız dijital üyelik kampanyamıza destek sürüyor. Yayıncılar, doğru ve tarafsız habercilik için ‘BirGün yaşasın’ diyor.

BirGün yazdıysa doğrudur

Tekin Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Elif Akkaya: Basın ve yayın faaliyetinin ana ilkesi ‘Doğru’ haberi halk adına yaymaktır. Benim için BirGün bu ülkenin vicdanının sesidir. Arkasına sığındığımız son barikattır. O barikat yıkılırsa yurtsuz, insansız ve kimsesiz kalabiliriz. Hayallerimizin ‘BirGün’ gerçekleşmesi için, gelecek ‘BirGün’ü inşa edelim.


Desteğimizi esirgememeliyiz

Türkiye Yayıncılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kocatürk: Doğru ve tarafsız haber alma hakkımızla birlikte kendimizi doğru ifade etme şansı yakalayabildiğimiz BirGün gazetesinin hayatını sürdürmesinin çok önemli olduğu günlerden geçerken desteğimizi esirgememeliyiz.

Doğru haber için alın, aldırın

Su Yayınevi-Recep Tatar: Bugün BirGün’e sahip çıkmak; geçmişin gazetecilik kültürüne, insana, doğaya, kadına, çocuğa ve insanı insan yapan tüm değerlere sahip çıkmak demektir. Bu bağlamda, doğru dürüst tarafsız haber almak, haber okumak, görmek isteyen herkesin, BirGün ile dayanışma içinde olması, BirGün’e abone olması, abone oluşturması, BirGün’ü alması aldırması, BirGün’ü okuması okutması gerektiğine inanıyoruz.

BirGün’ü daima destekliyoruz

Ayrıntı Yayınları-İlbay Kahraman: Her yönüyle BirGün’ü destekliyoruz. BirGün’ün yaşaması için elimizden geleni yapmaya hazırız. BirGün’lerin çoğalması için uğraşmalıyız.

Her güne BirGün ile başlayalım

Yordam Kitap Yayın Yönetmeni Hayri Erdoğan:
Toplumun baskı ve yalanla tutsak edilmeye çalışıldığı bir ortamda gerçeğin peşinde koşan basın yayın organları özel bir önem ve değer kazanıyor. BirGün, gerçek ve doğru haberin az sayıdaki adreslerinden biri. Hepimizin BirGün'e ihtiyacı var. Yalansız ‘bir gün’e uyanmak için BirGün'e sahip çıkalım.