Yeni Akit, bu sefer de Beren Saat'e saldırdı!

AKP'ye yakınlığıyla ve gerici tavrıyla bilinen Yeni Akit gazetesi, hedef gösteren ve nefret söylemleriyle dolu haberlerine bir yenisini daha ekledi.

Akit, dün Erzurum'da HDP mitingi öncesi faşist bir grubun seçim minibüsünü yakıp, şoförünü ağır yaralamasına sosyal medyadan tepki gösteren oyuncu Beren Saat'i çirkin ifadelerle hedef gösterdi.

Yeni Akit, Beren Saat'i hedef gösterdiği haberinde "sosyal medyada 'fuhuş' dizileri olarak yorumlanan rezil dizilerin başrol oyuncusu Beren Saat" gibi çirkin ifadeler kullandı. Akit yayınladığı haberde Saat'e açıkça hakaret etmekten geri durmayarak, "Toplum ahlakını hedef alan ve müstehcen sahneleri ile büyük tepki toplayan herkesce malum o rezil dizinin başrol oyuncusu Beren Saat, ülkedeki siyasete de el atıp binlerce insanın katili terör örgütü PKK’nın arkasında durduğu HDP’ye destek verdi." dedi.

Oyuncu Saat HDP'ye yapılan saldırılara dün sosyal medyada tepki göstermiş ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Erzurum'da HDP minibüsü kullanan şoförü yaktılar! Terörist diye diye halk terörist oldu! Nasıl bir nefret yarattınız bu altı üstü bir siyasi seçim. Artık hedef göstermeyin ne olur... Ekmek almaya giden çocuğun, şoförün, gazetecinin elinize bulaşan kanın hesabı o çok korktuğunuz öbür dünyada sorulur."

Gerici Yeni Akit sunar: İşte HDP'nin logosundaki sübliminal mesaj