Yeni yılın ilk Bavul'u çıktı!

"Hayat bir yolculuktur, yanınızda bulunsun" diyerek yola çıkan Bavul Dergi'nin Ocak sayısı çıktı. Yine dopdolu bir içerikle raflardaki yerini alan Bavul, yeni yılın bu ilk sayısında yazar kadrosuna kattığı sürpriz isimlerle dikkat çekiyor.

Meral Okay çizimli kapağıyla dördüncü sayıda Bavul'da yer alan isimler şöyle: Nejat İşler, Ercan Kesal, Meltem Cumbul, Cengiz Bozkurt, Haydar Ergülen, Fulsen Türker, Hüsnü Arkan, Başay Okay, Alev Karaduman, Serdar Akar, Deniz Tarsus, Barış İnce, Meltem Yılmaz Celil Oker, Ayşen Aksakal, Ali Lidar, Alper Gencer, Can Tanyeli, Fatih Pınar, Hacer Foggo, küçük İskender, Ahmet Büke, Kadir Aydemir, Esra Tanrıbilir, Hakan Demir, Erk Acarer, Önder Abay.

Yazarların yanı sıra derginin 'Sokak ekibinin' yine kentin dip köşelerinden çıkardığı özgün hikayeler, röportajlar ve haberlerle orijinal bir sayıya daha imza attığı görülüyor.

Dergi ayrıca Şubat ayından itibaren gazeteci-yazar İsmail Saymaz'ın da yazar kadrosuna dahil olacağını ve okurları yeni sürprizlerin beklediğini duyurdu.

yeni-yilin-ilk-bavul-u-surprizlerle-cikti-100033-1.