Yeşil Sol Parti Eş Sözcüleri İbrahim Akın ve Çiğdem Kılıçgün Uçar, oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından, "Sandıklara, oylara, ıslak imzalı tutanaklara ve oy torbalarına sahip çıkalım" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi
Yeşil Sol Parti'den çağrı: Islak imzalı tutanaklara ve oy torbalarına sahip çıkalım

Yeşil Sol Parti, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimi'nde oy verme işleminin sona ermesinin ardından açıklama yapıldı.

Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü İbrahim Akın, "Sevgili arkadaşlar, Binbir emek vererek büyüttüğümüz demokrasi mücadelesini 14 Mayıs zaferiyle taçlandırmak için her birimizin temel sorumluluğu sandıkları ve oyları korumak, ıslak imzalı tutanaklara ve oy torbalarına sahip çıkıyoruz Demokratik Cumhuriyet için Birlikte Değiştireceğiz!" dedi.

Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar da yaptığı açıklamada, "Değerli kadınlar ve gençler, Cumhuriyetin demokratikleşmesi, barışçıl ve eşit bir ülkenin inşası için sandıklara, oylara, ıslak imzalı tutanaklara ve oy torbalarına sahip çıkalım. Tarihi zaferin eşiğindeyiz. Mutlaka kazanacağız. Birlikte değiştireceğiz" ifadelerini kullandı.