Yıllar sonra Zuhal Olcay ve maNga'nın solisti Ferman Akgül aynı müzikalde buluşacak

Rock starlarla, müzikal starları aynı sahnede buluşturan Rock Müzikaller projesi Harbiye Açıkhava’da 24 Eylül akşamı Broadway rüzgarı estirecek.

2007 yılında tek gala olarak sahnelendiğinde o yazın en ilgi gören projesi olan Rock Müzikaller’in repertuvarı bu yılki gösteri için yenilense de ‘Hair” gibi ülkemizde de çok bilinen müzikallerden seçilmiş parçalar yine yerini koruyor. Gripin’in “We Will Rock You” müzikalinden Queen şarkılarıyla seyiriciyi çoşturacağı gecede, Manga’nın sevilen solisti Ferman Akgül’de 2007’de Hayko Cepkin’in yorumuyla uzun sure konuşulan “Gethsemane” parçasını yorumlayacak.

ZUHAL OLCAY YILLAR SONRA BİR MÜZİKAL PROJESİNDE

Ülkemizde uzun süre kapalı gişe oynamış “Evita” müzikalinin başrolü Eva Peron karakterini başarıyla canlandıran Zuhal Olcay, yıllar sonra Rock Müzikaller projesinde guest star olarak sürpriz bir parçayla müzikal severlerin karşısına çıkıyor.

BOL ‘STAR’ LI MÜTHİŞ BİR KADRO

Zuhal Olcay, Ferman Akgül ve Gripin dışında Aslı Gökyokuş, Ayça Varlıer, Erdem Yener, Evrencan Gündüz, Fatma Turgut, Güvenç Dağüstün, Özge Borak, Özge Fışkın, Seran Bilgi ve Şehnaz Sam gibi ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı projenin müzik direktörü Tuluğ Tırpan, yönetmeni Onur Turan ve koreografı Nur Doğan Sonbahar.