Tekirdağ Çorlu, Amasya Merzifon ve Kayseri'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından 10 kişi zehirlenerek hayatını kaybetti....

Tekirdağ Çorlu, Amasya Merzifon ve Kayseri"de sobadan sızan karbonmonoksit gazından 10 kişi zehirlenerek hayatını kaybetti.

Çorlu"daki olay, Rumeli Mahallesi Emirgan caddesi üzerindeki Ethem Coşkun’a ait 2 katlı evde meydana geldi. Sobadan sızan gazdan Ethem Coşkun, eşi Çiğdem Coşkun, 7 yaşındaki çocukları Betül Coşkun ile evde bulunan Kemal Çağlar, Ömer Tan Sarıkaya ve Erdinç Özer hayatını kaybetti.

AMASYA:

Amasya"nın Merzifon ilçesi Çobanören köyünde sobadan sızan gazdan zehirlenen İnzile Çoban (74) ve eşi Hüseyin Çoban (75), gelinleri tarafından yattıkları odada ölü bulundu.

KAYSERİ:

Nuri Çalımlı (59) ve eşi Seher Çalımlı (58) Nuri Has Mahallesi Özgür Caddesi"ndeki evlerinde sobadan sızan gazdan zehirlenerek öldü.

KONYA:

Konya’nın Kadınhanı ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Selçuk Üniversitesi Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu öğrencisi hayatını kaybederken bir öğrenci de hastanede tedavi altına alındı.

Bu arada İstanbul Caddesi"ndeki öğrenci evinde Fatih Koç (19) ve kız öğrenci S.B. (19) sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Eve gelen arkadaşları tarafından baygın bulunan Fatih Koç ve S.B., ambulansla Kadınhanı Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı. Fatih Koç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayati tehlikesi bulunan S.B., Konya"ya sevk edildi.