Dünyanın en çok takip edilen makyaj YouTuber'ı NikkieTutorials, bir kişinin kendisini tehdit etmesinin üzerine kanalında yaptığı bir açıklama ile transseksüel olduğunu söyledi

YouTuber NikkieTutorials, bir video ile transseksüel olduğunu açıkladı

Dünyanın hem sosyal medyada hem YouTube’ta en çok takip edilen makyaj YouTuber’ı Nikkie de Jager, “Dökülüyorum” başlıklı bir video yayınladı. Videoda, transseksüel olduğunu açıklayan 25 yaşındaki Nikki, açıklamayı şantaja uğradığı için gün yüzüne çıkarma kararı almış.

Zira şantaj yapan kişi, genç kadının bir videosunu sosyal medyada yayınlamakla tehdit etmiş.

Sözcü'nün haberine göre; Erkek olarak doğduğunu ama kendini hep kız gibi hissettiğini söyleyen Nikki, 9 yaşında kız kıyafetleri giymeye, 14 yaşında hormon almaya başlamış. 19 yaşında cinsiyetini değiştirmek için ameliyat olduğunu belirten ünlü YouTuber, “Bugün bunu hepinize söylediğime inanamıyorum, ama nihayet yapmak iyi hissettiriyor. Ben yanlış bir bedenle doğdum, bu, trans birey olduğum anlamına geliyor” ifadelerini kullandı.

Jager, 16 milyondan fazla görüntülenen videosunda, yaptığı açıklamanın diğer trans bireylere de cesaret vermesini umduğunu söyledi. Nikki’ye açıklamayı yaptığı andan itibaren destek mesajları geldi.

youtuber-nikkietutorials-bir-video-ile-transeksuel-oldugunu-acikladi-675055-1.

cukurda-defineci-avi-540867-1.