Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Zaniolo, "Juventus'ta oynamak benim hoşuma gider. Büyük bir kulüpten bahsediyoruz. Tekrar ediyorum; eğer Galatasaray'ı, beni ve Juventus'u, üçümüzü de mutlu edecek bir fırsat olursa, memnuniyetle" açıklamasını yaptı.

Kaynak: AA
Zaniolo'dan Galatasaray ve Juventus açıklaması

Galatasaray'ın İtalyan yıldız futbolcusu Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılılarda iyi olduğunu, sadece kendisi ve kulübü için iyi bir teklif olması durumunda takımdan ayrılabileceğini söyledi.

İtalyan La Gazzetta dello Sport'un "Juventus ben buradayım" manşetiyle duyurduğu röportajda Zaniolo, futbol kariyeri ve geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Antrenmanlara yeniden başladığını ifade eden 23 yaşındaki İtalyan futbolcu, "Temmuz sonundaki (UEFA Şampiyonlar Ligi) ön elemelere formda girmek istiyorum" dedi.

Zaniolo, İstanbul'da bulunduğu ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı için memnun olduğunu belirterek, "Ağustos sonu gibi hem Galatasaray hem de benim için iyi bir fırsat olması halinde, bunu değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

"POGBA BENİM İDOLÜMDÜ"

Adının transfer piyasasında Juventus, Milan, Fiorentina gibi takımlarla anıldığı hatırlatılan Zaniolo, şunları kaydetti:

"Her şeye açığım. Kendimi iyi hissettiğim Galatasaray'da kalma ihtimali de olmak üzere... Şampiyonlar Ligi'nde ya da uluslararası kupalarda oynamasa da Juventus her zaman Juventus'tur. Çocukluğumdan beri her zaman siyah-beyazlıları destekledim. Pogba benim idolümdü. Juventus'ta oynamak benim hoşuma gider. Büyük bir kulüpten bahsediyoruz. Tekrar ediyorum; eğer Galatasaray'ı, beni ve Juventus'u, üçümüzü de mutlu edecek bir fırsat olursa, memnuniyetle. Eğer olmazsa da ben Türkiye'de gayet iyiyim. Kendimi beklentiye sokmuyorum."

Juventus'ta forma giyen Moise Kean'ın çocukluk arkadaşı olduğunu dile getiren Zaniolo, kendisiyle beraber Galatasaray'da ya da Juventus'ta oynamaktan keyif alacağını aktardı.

"MOURİNHO'YA HER ZAMAN MİNNETTARIM"

Şubat ayında Roma'dan ayrıldıktan sonra başkent takımını çalıştıran Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile görüşüp görüşmediği sorusuna Zaniolo, "Hayır, kendisiyle görüşmedim. Ancak Mourinho'nun beni sevdiğini, Galatasaray'dan takım arkadaşım Sergio Oliveira'ya sorduğunu biliyorum. Mourinho'ya her zaman minnettarım." yanıtını verdi.