Bornova’da Küçükpark esnafıyla bir araya gelen Nihat Zeybekci, şehrin dertlerinin, sorunlarının beklerken yaşam tarzı problemi sözlerinin ortaya atılmasının İzmir’e yapılacak en büyük haksızlık olduğunu belirtti. “İzmir’in yaşam tarzı benim yaşam tarzım, vatandaşımızın öyle bir derdi yok. İzmir’de yaşam kalitesi problemi var.” ifadesini kullanan Zeybekci, şu değerlendirmede bulundu: “Şehrin reisi büyükşehir belediye başkanıdır ve başkanın yapmak […]

Zeybekci: İzmir’de yaşam kalitesi problemi var

Bornova’da Küçükpark esnafıyla bir araya gelen Nihat Zeybekci, şehrin dertlerinin, sorunlarının beklerken yaşam tarzı problemi sözlerinin ortaya atılmasının İzmir’e yapılacak en büyük haksızlık olduğunu belirtti.

“İzmir’in yaşam tarzı benim yaşam tarzım, vatandaşımızın öyle bir derdi yok. İzmir’de yaşam kalitesi problemi var.” ifadesini kullanan Zeybekci, şu değerlendirmede bulundu:

“Şehrin reisi büyükşehir belediye başkanıdır ve başkanın yapmak istediği bir şeye kimse engel olamaz. İzmir’in organize sanayi bölgelerine, gıda-tarım gibi ihtisas sanayi bölgelerine, gemi, yat üretim alanlarına ihtiyacı var. Bu alanları belediye tahsis edecek. İzmir’in bir hikayeye, bir ortak yürüyüşe, birlik beraberliğe ihtiyacı var. Ben de bunun yolculuğuna çıktım.”