İstanbul Zeytinburnu'nda bir sokakta doğalgaz patlaması yaşandı. Patlama sonrası sokaktaki 4 otomobil hasar gördü. Yanan 3 araç kullanılamaz hale geldi. Olay yerindeki incelemelerin ardından açıklama yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, kurumların gerekli tedbirleri aldığını kaydetti. Arısoy, "Kimsenin zarar görmemiş olması en büyük tesellimiz" diye konuştu.

Zeytinburnu'nda doğalgaz patlaması: 3 araç yandı
Fotoğraf: AA

İstanbul Zeytinburnu'nda doğalgaz borusundaki sızıntıdan kaynaklanan yangında, alevlerin sıçradığı 4 otomobil hasar gördü.

Alınan bilgiye göre, Çırpıcı Mahallesi Çayır Sokak'taki doğalgaz borusunda sızıntı meydana geldi. Çıkan yangında alevler, park halindeki 4 otomobile sıçradı.

Fotoğraf: AAFotoğraf: AA

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yangın, ekiplerin çalışmaları sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.

Fotoğraf: DHAFotoğraf: DHA

3 ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangında 3 araç kullanılamaz hale gelirken, 1 araçta da ağır hasar oluştu.

Bu arada, itfaiye ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü sırada yolda kısmi çökme meydana geldi.

Polis bölgede güvenlik önlemi aldı, ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Akşam saatlerinde doğalgaz patlamasının yaşandığı noktada incelemelerde bulunan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Büyük geçmiş olsun her hangi bir kimsenin zarar görmemiş olması en büyük tesellimiz. Bütün kurumlar burada bütün tedbirler alınmış durumda" dedi.

Arısoy, şunları söyledi: "Bu bölgede şuan elektrik ve doğalgaz yok. Hemen buraya bakan binalar boşaltıldı. Büyük geçmiş olsun herhangi bir kimsenin zarar görmemiş olması en büyük tesellimiz. Bütün kurumlar burada bütün tedbirler alınmış durumda. Zeytinburnu Buz Adası bu çevrede oturan vatandaşlarımız için sabaha kadar hazır bütün ihtiyaçlarını gidermek için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Tekrar geçmiş olsun."

(AA)