İstanbul Başahşehir'de iş yerine gittiği sırada bir grup tarafından önü kesilerek bir araca bindirildiği görüntüler ortaya çıkan Gökhan Güneş'ten hala haber alınamıyor.

Zorla araca bindirildiği görüntüler çıkmıştı: Gökhan Güneş 2 gündür kayıp

İkitelli'den Başakşehir'de bulunan iş yerine gitmek üzere 20 Ocak 2021 Çarşamba günü otobüse binen Gökhan Güneş, otobüsten indiği sırada bir grup tarafından kaçırıldı.

Caddeyi gören kamera, Gökhan Güneş'in Şehit Abdülselam Özatak İlköğretim Okulu durağında indiği anı ve indikten sonra önünün kesildiğini kaydetti.

Kaydedilen görüntülerde otobüs güzergahı yolunun karşısında duran bir araçtan 3 kişi inerek Güneş'in indiği durağa geliyor.

Durakta bekleyen başka bir araçtan inenlerle birlikte Gökhan Güneş'in etrafı sarılıyor ve araca bindiriliyor.

POLİS KAÇIRDI İDDİASI

Görüntülere ulaşan Güneş'in ailesi kayıtları polise götürdü. Gökhan Güneş için, jandarma istihbarat Tokat'ta yaşayan amcayı arayarak "Gökhan buraya mı geldi?" diye sordu.

Gökhan Güneş'in babası İbrahim ve halası Zübeyde üç gün boyunca kayıp başvurusunu yaptıkları İkitelli Karakolu'na günde birkaç kez gitti. Karakoldaki görevlilerin dosyayı inceleyen polisin 22 Ocak sabah saatlerinde geleceğini söylemesi üzerine baba İbrahim Güneş ve hala Zübeyde Güneş sabah saatlerinde tekrar İkitelli Karakolu'na gitti. Gökhan Güneş'in kaçırılma anını gösteren kamera kayıtları incelendi. Aile, polisten "Çocuğunuz suçsuz değilmiş, hakkında üç ayrı dosya var" yanıtı aldıklarını dile getirdi.

Gökhan Güneş'in kardeşi Nurhayat Güneş, “2 sene önce de gözaltına alındı ve bize 1 gün geçtikten sonra haber verdiler. Sürekli takip ediliyordu. Daha önce de kaçırılmak istendi” dedi.

AİLE EMNİYET ÖNÜNDE

Güneş'in ailesi çocuklarının akıbetini sormak için Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü önüne gitti. Burada çocukları için bekleyen ailenin etrafı polisler tarafından çevrildi. Burada Hıdır Yılmaz ve Ömer Akgün gözaltına alındı. Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan ve Güneş ailesinin Emniyet Müdürlüğü önüne gitti.